I helgen var det dags för WC Thn! Oscar körde på lördagen och Carl idag. Jag var helt tagen i Victorias och Daniels bröllop så jag var enbart med på kvalet när Oscar körde. Första tävlingen med brutet finger, slutade 4:a i B-finalen. Bra jobbat grabben!

Vi bodde faktiskt hemma i helgen men tog en liten social tur ner till Hedeängsbanan med tårta för att träffa “glada gänget”. Erica har fotat lite och jag har stulit lite bilder som kommer här… Ebba, hunden, gjorde Iggy förälskad. Stackarn ylade och kunde inte koppla av…

När vi skulle hem på kvällen kördes det streetracing på vägen vid Saab. Det var massvis med bilar och tjejer och killar. Upptryckta likadana tröjor vid vissa bilar med gängnamn och stad…. Tror ni det var illegalt eller….!!!!!

Idag körde Carl och det gick riktigt bra förutom att mamma då fick sig en utskällning för att jag petade i friläge och inte 2:an när jag hjälpte honom i en kurva…. Oj vad arg en 9:åring kan bli!