Insåg i precis detta nu att vi inte skrivit en enda rad här sedan augusti!

Det är verkligen dåligt av oss. Hela hemsidan är lite sovande faktiskt p g a att Per-Olof inte fått tummen ur med licenserna för uppgradering. Skärpning av oss, det lovar vi!!

Det går i ett, det är inte många helger vi varit hemma sedan i våras. Jättekul!

Åhman kör stubbrace i morgon. Vi är lite sugna att köra både jag och Oscar men Per-Olof är på älgjakt så vi vågar inte ta ut hojen utan hans översyn. Oscar hänger med dit ialla fall och träffar kompisarna. Tack till Fam Augustsson som tar med Oscar ditsmileysmiley

Nästa helg blir det av till Norrköping och Riksfinalen!!! En kanontävling!!

Sista helgen i oktober blir det troligtvis ett avslutningsläger men det är inte helt bestämt än. Vi brukar ju börja med läger och då känns det ganska kul att även sluta utomhus med ytterligare ett kanonläger med Dennissmiley